Sala Ansamblului Artistic Profesionist “Mureșul” a găzduit întâlnirea a peste 400 de liberali mureșeni cu Ludovic Orban, președintele Partidului Național Liberal și candidații la alegerile europarlamentare din 26 mai. Au fost prezenți Rareș Bogdan, Mihai Țurcanu și Cristian Chirteș, aflați pe lista PNL pentru Parlamentul European, precum și vicepreședintele Florin Roman.

În discursul său, Rareș Bogdan a făcut o radiografie dură a situației politice locale, cu referire la recentele plecări din PNL și înscrierile în ALDE Mureș, formațiune condusă de fostul deputat PNL, Doru Oprișcan.

Rareș Bogdan, numărul 1 pe lista de candidați a PNL la alegerile europarlamentare, a spus că „Nouă nu ne este frică. Nu ne-a fost frică să ne batem cu ei și nu ne frică să ne batem cu ei. Cu ei și cu frații lor. Inclusiv cu cei din Târgu Mureș, care au trădat și au plecat la ALDE. Sunt la fel de trădători, ca și pesediștii. Nu știu ce fac ceilalți, dar eu n-am să-l uit nici pe domnul Maior, nici pe domnul Florea. Mie nu-mi plac trădătorii. N-am trădat niciodată și am stat în mijlocul oamenilor. Vă asigur că cel mai rău ajunge în viață un trădător. Și vă mai spun ceva, să audă toată lumea: în democrație, hoții stau la pușcărie!”

VARIANTA VIDEO A FRAGMENTULUI DIN INTERVENȚIA LUI RAREȘ BOGDAN, AICI:

Articolul precedentMUREȘ: Sesizări privind prezența urșilor în zonele de locuit
Articolul următorFOTO/ASTĂZI: Cadavrul carbonizat al unei femei a fost descoperit în Hodac