În cursul zilei de ieri, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Sighişoara au reţinut pentru 24 de ore, trei tineri din Sighişoara, bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de furt calificat.

În fapt, la data de 12 martie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Sighişoara au fost sesizaţi de către un bărbat, din localitate, cu privire la faptul că  în noaptea de 11/12 martie a.c., persoane necunoscute au pătruns prin efracţie într-o anexă a unei societăţi comerciale pe care o administrează, de unde au sustras mai multe unelte electrice.

În urma activităţilor specifice desfăşurate în cauză, poliţiştii au reuşit identificarea a trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 şi 23 de ani, toţi din localitatea Sighişoara, bănuiţi de comiterea faptei, faţă de care la data de 12 martie a.c, a fost luată măsura preventivă a reţinerii, pentru 24 de ore.

Prejudiciul cauzat, în valoare de aproximativ 2500 lei, a fost recuperat parţial şi restituit părţii vătămate.

În cauză, cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighişoara.

Articolul precedentVass Levente, deputat UDMR de Mureș: „Minivacanțele vor fi anunțate până în 15 ianuarie”
Articolul următorBărbat din Glodeni, cercetat pentru conducere fără permis