Vocea bunicilor chinuiți este auzită la „România Suverană”, emisiune moderată de jurnalista Alexandra Păcuraru.

Am asistat, zilele acestea, la abuzuri de nedescris comise împotriva bătrânilor. Am văzut ce se întâmplă atunci când închizi ochii la neputința și durerea celor din jur și ai încredere oarbă că instituțiile statului își vor face treaba. Ei bine, nu vom mai întoarce capul! 

Realitatea Plus, prin România Suverană, moderată de Alexandra Păcuraru, demarează o amplă campanie la nivel național împotriva abuzurilor, torturilor și a oricărei forme de neglijență asupra bunicilor din azilele patriei. Avem nevoie de ajutor ca să oprim aceste nenorociri.

Noi nu putem sta cu mâinile în sân când bunicii noștri sunt exterminați în locurile unde-i ducem pentru a-i proteja. Vrem să destructurăm această mafie care pune stăpânire pe România. 

Așadar, dacă aveți informații, dacă dețineți imagini, dacă știți despre alte cazuri sau dacă aveți rude în astfel de instituții care suferă că nu sunt îngrijite așa cum ar trebui, trimiteți mesaje la numărul de whatapp 0725.398.202. Strigătul dumneavoastră de revoltă, de neputință, va fi auzit diseară, la ora 21. Cazurile vor fi făcute cunoscute de Alexandra Păcuraru, la România Suverană. 

Vom găsi soluții, vom face dreptate, iar cei care greșesc vor fi pedepsiți. Bunicii noștri merită dragoste și respect!

Articolul precedentANM: Informare meteo de caniculă, până vineri
Articolul următorCăminele groazei: Premierul Ciolacu a demis 6 responsabili în scandalul ce a îngrozit România