Serviciul Public Județean Salvamont-Salvaspeo Mureş a primit certificatul de acreditare și atestatul privind operativitatea echipei județene Salvaspeo Mureş.

În urma înaintării unei solicitări către Salvaspeo România, pentru reluarea procesului de acreditare, respectiv de atestare a operativității echipei județene salvaspeo a Serviciului Public Județean Salvamont-Salvaspeo Mureş, prin decizia Președintelui Salvaspeo România, a fost fost numită o comisie de evaluare a dosarului de acreditare.
În baza procedurii pentru acreditarea serviciilor publice județene salvaspeo, comisia a evaluat dosarul de acreditare și a decis că Serviciul Public Județean Salvamont-Salvaspeo Mureş, întrunește condițiile necesare pentru acreditarea și certificarea operativității din punct de vedere salvaspeo.
Astfel, în momentul de fată, echipa Salvaspeo Mureş alături de serviciile salvaspeo din județele Bihor, Cluj, Hunedoara și Arad face parte din rândul serviciilor de salvare speologică din România care au echipe acreditate.
Articolul precedentCozmin Guşă: Există o lipsă totală de încredere a românilor în vechii politicieni
Articolul următorCele mai frumoase fotografii de natură din România, expuse la Tîrgu Mureș