Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 3 Râciu au reţinut pentru 24 de ore, la data de 1 august, un bărbat bănuit de comiterea infracţiunii de distrugere, prejudiciul de 8000 de lei fiind recuperat în totalitate de poliţişti.

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr.3 Râciu au fost sesizaţi cu privire la faptul că în seara zilei de 31 iulie, un bărbat ar fi produs distrugeri în interiorul un societăţi comerciale din localitatea Sântana de Mureş.

Din cercetări a reieşit că la data de 31 iulie, în jurul orei 20.00, un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Târgu Mureş, pe fondul consumului de alcool, ar fi distrus mai multe geamuri ale societăţii comerciale, precum si un aparat electrocasnic.

De asemenea, s-a mai stabilit faptul că acţiunile bărbatului ar fi condus la indignarea mai multor persoane aflata la faţa locului şi le-ar fi provocat temeri.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de 8000 de lei, acesta fiind recuperat în totalitate şi restituit persoanei vătămate.

În urma administrării probatoriului, la aceeaşi dată, persoana bănuită a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Articolul precedent100% TU DECIZI! Andrei Dominic Gerea, lobby pentru proiectul Roșia Montană
Articolul următorŞofer beat, dar şi unul fără permis, prinşi de poliţiştii mureşeni