Campionatul European de Triatlon Multisport (alergare, înot și ciclism) se desfășoară în Sângeorgiu de Pădure, în perioada 6-7 iulie 2019. Participă sute de sportivi din peste 25 de țări, de aceea traficul va fi restricționat între orele 6 și 20 de la Podul Târnavei Mici până la hotarul județului Harghita.

Astfel, sâmbătă, 6 iulie, nu se va putea circula cu niciun fel de mijloc de transport, iar pietonii doar pe trotuare, de la Podul Târnavei Mici până la colțul dintre str. N. Bălcescu și str. Morii, respectiv întreaga str. Morii.

Duminică, 7 iulie, nu se va circula cu mijloace de transport de la Podul Târnavei Mici până la hotarul județului Harghita, întreg drumul județean din jurul lacului Bezidu Nou, nici pe străzile N. Bălcescu, Morii, 22 Decembrie, Lungă, Gării, Îngustă, Târnavei și Grădinilor.

În perioada restricționării de trafic nu se va putea circula cu AUTOTURISME, BICICLETE, CĂRUȚE, MOTOCICLETE, iar PIETONII doar pe TROTUARE.

Locuitorii din BEZID nu vor putea părăsi localitatea drumul județean fiind închis, dar pentru URGENȚE va fi în localitate o AMBULANȚĂ și o mașină de POMPIERI.

Cei care vor să se deplaseze sunt rugați să-și aducă mașina sâmbătă dimineața în străzile dinaintea Podului sau în str. ROUA, localitatea poate fi părăsită spre VIFOROASA.

 

Articolul precedentScandal de proporții în UDMR, la Mureș: Péter Ferenc vs Vass Levente
Articolul următorStudenții maghiari de la UMFST Târgu Mureș acuză că „se politizează drepturile minorităților”