Ședință la PNL, miercuri. Florin Cîțu – președintele Senatului ar putea fi înlocuit în funcția pe care o deține din 25 noiembrie 2021. Acesta a pierdut și mandatul de președinte al filialei PNL Sector 3.

 

Miercuri dimineață, la ora 9:30, toți senatorii Partidului Național Liberal au fost convocați la o ședință a grupului parlamentar, potrivit unor surse. Motivul principal al reuniunii ar fi schimbarea din funcția de președinte al Senatului a lui Florin Cîțu, în urma pierderii mai multor atribuții în structurile partidului.

Florin Cîțu a fost ales președinte al Senatului, în noiembrie 2021, cu 82 de voturi „pentru”, după ce Anca Dragu, senatoare USR, a fost revocată din funcție.

Cîțu, schimbat de la șefia PNL Sector 3

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a anunţat, că în şedinţa BPN al partidului, a fost decisă schimbarea lui Florin Cîţu de la şefia filialei PNL Sector 3.

 

„Au fost luate decizii în ceea ce priveşte clarificarea conducerii filialei PNL la Sectorul 3, deoarece e o chestiune de ieşire din termen şi a fost numit un prim-vicepreşedinte care are termen 30 de zile să vină cu o propunere de preşedinte interimar şi o dată pentru organizarea alegerilor, iar la PNL Gorj am numit un prim-vicepreşedinte astfel încât să clarificăm filiala situaţiei, urmând ca în 30 de zile să alegem un preşedinte al filialei”, a declarat Nicolae Ciucă, după şedinţa BPN al PNL care a avut loc luni la Parlament.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentCriza carburanților. Virgil Popescu, ferm convins că România va avea cele mai mici prețuri din UE, după Ungaria
Articolul următorPrognoza meteo 29 iunie. Cod portocaliu de caniculă – temperaturi de până la 38 de grade