Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, Dumitru Bîltag, a fost filmat în timp ce conducea cu peste 100 km/h în localitate şi, potrivit poliţistului care se aude pe înregistrare, nici nu opreşte la semnalele celor de la Rutieră, scrie Libertatea.

Conform sursei citate, imaginile au fost filmate cu aparatul Radar în data de 20 iunie 2020, într-o localitate din Mureş, imediat după miezul nopţii. În momentul în care a realizat că are de-a face cu şeful IPJ Mureş, Dumitru Bîltag, unul dintre poliţiştii din maşină a început să filmeze aparatul radar cu telefonul şi să comenteze imaginile.

Potrivit acestuia, Bîltag circula cu peste 100 de kilometri în localitate și nici nu ar fi oprit la semnalele polițiștilor de la Rutieră.

Imagine

Şeful IPJ Mureş recunoaşte că numerele de înmatriculare din filmare sunt ale maşinii sale, dar susţine că nu a încălcat nicio regulă în trafic.

Potrivit Libertatea, IPJ Mureș spune că nu a primit niciun dosar de la Rutieră la mai bine de două luni după eveniment.

Şeful IPJ Mureş se află la conducerea instituției începând cu anul 2014. Este originar din Bistrița-Năsăud și absolvent al Academiei de Poliţie din Bucureşti şi a unui master în prevenirea şi combaterea traficului ilicit de droguri în cadrul aceleiaşi instituţii. Din 2012 şi până în 2014 a condus Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureş iar între 2009 şi 2012, structura similară din Bistriţa Năsăud.

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 58. Candidații care se joacă cu focul
Articolul următorOmul de lângă Ponta, legăturile cu STATUL PARALEL | Jurnalistul celebru și caracatița statului paralel. Anchete și EXECUȚII la comanda sistemului