Ursul care a fost lovit sâmbătă seara lângă Sovata este lăsat să agonizeze la marginea drumului, sub privirile incompetente ale autorităților, impasibile la suferința animalului. După ce autoritățile statului român au dovedit că nu au soluții la problema invaziei urșilor în județul Mureș,  acum își dovedesc și lipsa de umanitate. Tot ce știu să facă sunt poze cu un animal în suferință și să dirijeze traficul.

Sâmbătă seara, un autoturism în care se aflau trei persoane, a lovit un urs la ieşirea din Praid. Pasager în autoturism, un minor a suferit un atac de panică, primind îngrijiri medicale, din partea echipajului SMURD sosit la fața locului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, Gheorghe Filip, a declarat că, în urma impactului, maşina a ieşit în afara carosabilului, iar ursul a fost grav rănit.

Din accident nu au rezultat victime omeneşti, însă ursul a fost grav rănit, se pare că are membrele fracturate, a spus Gheorghe Filip.

Duminică dimineaţa, ursul se afla în continuare pe marginea drumului, fiind supravegheat de poliţişti şi jandarmi şi ocolit de maşinile care trec pe şosea.

Imagine

Imagine

Articolul precedentSONDAJ: Ați renunța la vot în schimbul banilor?
Articolul următorMinistrul Mediului a intervenit! Ursul rănit lângă Sovata a fost tranchilizat și va primi îngrijiri