#La data de 19 mai a.c., în jurul orei 03.50, polițiști din cadrul Poliţiei municipiului Sighişoara, au oprit în trafic, pe raza localităţii, în cartierul Venchi,  un autoturism, condus de un bărbat, de 23 de ani, din localitatea Tîrgu Mureş, căruia în urma testării cu aparatul etilotest, i-a rezultat o valoare de 0,92  mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la unitatea medicală, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

#La data de 18 mai a.c., în jurul orei 15.05, polițiști rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Reghin, au oprit în trafic, pe DN 15 E578, în localitatea Vălenii de Mureş,  un autoturism, condus de un bărbat, de 40 de ani, din localitatea Corunca, căruia în urma testării cu aparatul etilotest, i-a rezultat o valoare de 0,77  mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la unitatea medicală, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Articolul precedentTânăr de 23 de ani: era băut la volan și a intrat în parapeții din Sângeorgiu de Mureș
Articolul următorMinori de 14 și 15 ani prinși de polițiștii din Reghin, după ce au furat o tabletă dintr-o mașină