Snoop Dogg, celebrul rapper care a creat un adevărat fenomen în jurul comunei Bogata, după ce din greșeală a dat check in comuna mureșeană în locul capitalei Columbiei, Bogota  revine în atenți fanilor români.

Adevărul informează că Snoop Dogg, care pe 29 august va susţine un show la Arenele Romane din Bucureşti, a distribuit pe contul de Instagram, unde are peste 26 de milioane de fani, un moment violent surprins la mitingul Diasporei, desfăşurat pe 10 august în faţa Guvernului.

 

În filmare, după ce este bruscat de jandarmi şi scapă, un protestatar se întoarce în fugă şi-l ia prin surprindere pe unul dintre jandarmi, doborându-l la pământ cu un picior în spate.

 

Snoop Dogg a publicat acest moment video, alături de o încurajare la adresa protestatarului şi un celebru mesaj jignitor la adresa forţelor de ordine: „Yes. F.T.P. (Fuck tha police)!“ Filmare distribuită de rapper a strâns peste 2 milioane de vizualizări.

Sloganul „Fuck tha Police“ a derivat dintr-un cântec al grupului rap american N.W.A, inclus pe albumul „Straight Outta Compton“. Versurile reprezentau un protest faţă de brutalitatea poliţiştilor mai ales în raport cu persoanele de culoare.

De când a apărut, din anul 1988, „Fuck tha Police“ a intrat în cultura pop sub diverse forme, iar rapperi, inclusiv Snoop Dogg, l-au folosit adesea în piesele lor.

Articolul precedentAccident ca-n filme în Tîrgu Mureș
Articolul următorSite special pentru Liceul Teologic Romano-Catolic „Rákóczi Ferenc”