Duminică,  polițiști din cadrul Poliţiei oraşului Sărmaşu, au oprit în trafic, pe raza localităţii Sărmaşu, un autoturism, condus de un bărbat un bărbat de 30 de ani, din judeţul Cluj, căruia în urma testării cu aparatul etilotest, i-a rezultat o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificării în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe şi conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Tot duminică, polițiștii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Sighişoara, au oprit în trafic, pe raza localităţii Sighişoara, un autoturism, condus de un bărbat, de 47 de ani.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat să fie testat, motiv pentru care a fost condus la unitatea medicală, unde a refuzat şi prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Articolul precedentL-au dus la spital, pentru mostre biologice de sânge
Articolul următorTRAGEDIE la Bogata: un tânăr din Sânger a murit la 23 de ani