Vineri seara, un polițist din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Brâncovenești a efectuat foc de armă asupra unui autoturism, incident în urma căruia un glonț a ricoșat și a lovit în zona capului o femeie de 59 de ani, din Aluniș. Astăzi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Reghin a dispus față de un tânăr de 20 ani, din localitatea Răstolița, bănuit de comiterea a două infracțiuni de ultraj, măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore.

Tânărul nu a oprit la semnalele polițiștilor rutieri, iar la barajul rutier din localitatea Aluniș, a mers cu viteză înspre polițiștii care i-au făcut semnal regulamentar de oprire, punându-le viața în pericol. În momentul următor, unul dintre polițiști a executat foc de armă asupra autoturismului. Unul dintre gloanțe a lovit, în zona capului, o femeie de 59 de ani, care se afla în zonă, ca pieton.

În cauză, cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Reghin.

Femeia rănită este internată la Clinica de Neurochirurgie din Cluj Napoca, unde a fost operată sâmbătă. În acest moment, medicii încearcă să stabilească existența unor eventuale sechele neurologice.

Articolul precedentFOTO: Accident cu urmări ciudate, la Bălăușeri. Intervenție cu elicopterul
Articolul următorFemeie găsită moartă într-un pârâu din Balda