E foarte trist că Dacian Cioloș și-a dat demisia din USR, declară la RFI deputatul Stelian Ion. El respinge însă argumentul că partidul ar fi nefrecventabil și nereformabil. Stelian Ion privește demisia lui Dacian Cioloș din USR „cu multă tristețe”.

„Nu asta era așteptarea din partea mea și din partea celor care ne-au ales, față de conducerea USR, pentru că să nu uităm că nu e vorba de niște membri simpli, domnul Dacian Cioloș, până relativ recent a avut funcția câștigată, iată, democratic, în USR, cea de președinte al partidului (…). E foarte trist că se întâmplă lucrul ăsta, însă argumentul că USR ar fi nefrecventabil, un partid de crizatori, care are nevoie de reformă profundă și care nici măcar nu e reformabil eu îl resping cu tărie””, spune Stelian Ion.

Deputatul USR precizează că ”cei care au plecat au deținut funcții de conducere, au fost parte din acest USR pe care acum îl critică”. „În loc să critice PSD-ul, PNL-ul, critică USR-ul. Pe de altă parte, în momentul în care îți imaginezi că există o construcție perfectă, cred că greșești foarte mult. Dacă ar fi dorit să reformeze și să facă ceea ce considerau că e corect să facă în USR, reforme de o anumită natură, ar fi trebuit să rămână în USR, să le promoveze, aveau funcțiile acestea foarte importante și să câștige cât mai mulți adepți, astfel încât să le implementeze. Problema era că în USR puterea nu era deținută de un singur om, cum poate ar fi așteptat colegii care au plecat, nu era un partid construit în jurul unui om”, conchide Ion.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentVictor Ponta: ”Cred că Traian Băsescu culege ce a semănat. Se face de râs, sincer…”
Articolul următorMinistrul Cseke Attila anunță că au fost aprobate primele 73 de proiecte pentru investiții pe Anghel Saligny