Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, cu sprijinul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională, din cadrul Poliției Române, au depistat un bărbat, din județul Mureș, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare, de către autoritățile din Italia, pentru tâlhărie.

La data de 06 mai a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au desfăşurat o acțiune, în urma căreia au identificat și reținut un bărbat, de 49 ani, din localitatea Coroisânmartin, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Persoana în cauză era dată în urmărire internațională de autorităţile judiciare italiene din data de 06 octombrie 2016.

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Târgu-Mureș a luat măsura reținerii acestuia pentru 24 ore, urmând fi prezentat instanței de judecată pentru validarea mandatului european de arestare.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Pentru depistarea lui, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

Articolul precedentConducea, pe strada Voinicenilor, cu 0,95 mg/l alcool în aerul expirat
Articolul următorPROIECT IMPORTANT! S-au lansat site-ul și aplicația VISIT MUREȘ