Poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş au depistat, luni, în trafic, un bărbat din Târgu Mureş, care s-ar fi aflat sub influenţa substanţelor psihoactive. 

 

La data de 2 noiembrie, în jurul orei 00.05, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş au oprit în trafic, pe strada Budiului din municipiu, un autoturism, condus de un bărbat de 30 de ani, din aceeași localitate.

Întrucât conducătorul auto manifesta un comportament suspect, acesta a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru cannabis.

Urmare a verificărilor efectuate de poliţişti, aceştia au identificat în interiorul autoturismului materie vegetală de culoare verde-olive, care a fost ridicată de polițiști ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu Mureș, în vederea continuării cercetărilor.

În baza celor constatate, conducătorul auto a fost condus la unitatea medicală,  în  vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a prezenţei substanţelor psihoactive în organism.

De asemenea, în urma controlului autovehiculului, au fost identificate o armă neletală, precum și peste 130 de bile de cauciuc, care au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatul în cauză a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr. 295/2004 privind regimul armelor și al munițiilor.

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, sub supravegherea unității de parchet competente.

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentLEGILE PUTERII, ora 21:00 – Dezvăluiri explozive din „sufrageria” lui Gabriel Oprea – interviu exclusiv Realitatea PLUS
Articolul următorSPOVEDANIA lui Rizea este acum și pe Youtube