First Job School organizează TÂRGUL  LOCURILOR  DE MUNCĂ mâine, 25 februarie 2019, între orele 09.30-18.00, la Teatrul Național din Târgu Mureș. La eveniment vor fi prezente peste 30 de companii, ce pun la dispoziția  persoanelor interesate de găsirea unui loc de muncă o gamă variantă de locuri de muncă, cu salarii competitive.

Ofertele de angajare sunt din toate domeniile de activitate, vizând atât poziții entry level cât și top management din: IT, producție, administrativ, comerț, servicii.

Angajatori de renume din Târgu Mureș caută atât muncitori necalificați cât și specialiști în diverse domenii. Ofertele de angajare sunt atât pentru persoanele cu experiență în domeniile amintite cât și pentru absolvenți de liceu, studenți sau muncitori necalificați. De asemenea, sunt oferte pentru persoanele care doresc să lucreze în străinătate, cu salarii pornind de la 1800 euro/lună, fără comision de recrutare.

First Job School are o experiență de peste 18 ani pe piață, a fost lider de parteneriat cât și beneficiar în mai multe proiecte cu finanțare europeană nerambursabilă și a certificat peste 5000 de persoane în diverse meserii. De asemenea, are tradiție în organizarea târgurilor de locuri de muncă în mai multe județe, la care au participat peste 300 de companii și peste 5000 de candidați.

Articolul precedentTransport ilegal de persoane, descoperit de Poliția Târnăveni
Articolul următorDonație pentru Spitalul de Pediatrie din Sighișoara