Mai mulţi poliţişti din cadrul Serviciului Rutier şi al Biroului Rutier Târgu Mureş au venit, joi, în sprijinul Centrului Regional de Transfuzii Sanguine din municipiu, răspunzând unui apel public lansat de angajaţii acestei instituţii pentru refacerea rezervei de sânge a judeţului.

“În urma unui apel al Centrului de Transfuzii Sangvine, apărut în presă, ne-am mobilizat împreună cu colegii de la Serviciul Rutier şi de la Biroul Rutier Târgu Mureş, împreună cu studenţii Facultăţii de Inginerie a UMFST Târgu Mureş, să donăm sânge pentru cei care au nevoie (…) Suntem 16 poliţişti, 10 din cadrul Biroului Rutier Târgu Mureş şi şase din cadrul Serviciului Rutier (…) Aceasta este cea de-a treia acţiune pe care o facem în ultimul an şi jumătate”, a declarat agent şef adjunct Ioana Szasz, din cadrul Biroului Rutier Târgu Mureş.

Iniţiativa poliţiştilor mureşeni împreună cu cei peste 80 de studenţi la inginerie ai UMFST Târgu Mureş a fost desfăşurată sub sloganul “Donează sânge! Fii Erou!”.

Purtătorul de cuvânt al Centrului Regional de Transfuzii Sanguine din Târgu Mureş, Marinela Lazăr, a precizat că centrul mureşean nu se confruntă cu o criză de sânge, însă face un apel repetat pentru ca populaţia să se mobilizeze fiindcă aici ar trebui să se prezinte zilnic circa 60 de donatori, însă numărul acestora nu e constant şi oscilează mereu, între 20 şi 80 de donatori.

sursa: Agerpres

Articolul precedentIntervenții ISU Mureș, astăzi: proiectil neexplodat, incendiu la groapa de gunoi, tomberon în flăcări
Articolul următorVa reuși UDMR să își demită propriul viceprimar din Târgu Mureș?