În urma activităţilor investigative specifice, poliţiştii au identificat un bărbat, de 25 de ani, din comuna Crăciuneşti, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de agresiune sexuală şi lovire sau alte violenţe, pe raza municipiului.

În fapt, la data de 24 noiembrie, poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie din Târgu Mureş cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din municipiu, ar fi fost atinsă într-un mod indecent de către o persoană necunoscută, care i-ar fi propus să întreţină raporturi sexuale, după care aceasta ar fi fugit.

Din cercetări, a reieşit faptul că la aceeaşi dată, alte două persoane de sex feminin, aflate pe stradă, în zone diferite de pe raza municipiului Târgu Mureş, ar fi fost agresate fizic, tot de către o persoană necunoscută.

În baza probatoriului administrat, la data de 10 decembrie a.c., faţă de bărbatul în cauză, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, iar ulterior instanţa de judecată a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 zile faţă de acesta.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de agresiune sexuală şi lovire sau alte violenţe.

Articolul precedentACUM: Percheziții la Universitatea „Spiru Haret” din Târgu Mureș
Articolul următorRECOMADĂRI! Cum să vă bucurați de cumpărături sigure