Spectacolele NAVIGATORUL de Conor McPherson, regia Cristi Juncu (Compania Liviu Rebreanu), precum şi spectacolul ȘI CAII SE ÎMPUŞCĂ, NU-I AŞA? de Horace McCoy, scenariul și regia Mădălin Hîncu (Compania Tompa Miklós) vor participa la ediţia din acest an a Festivalului Naţional de Teatru!

Criticul Marina Constantinescu, director artistic şi selecţioner al Festivalului Naţional de Teatru, a anunțat în data de 3 iulie 2019 selecţia oficială a celei de-a 29-a ediţii și totodată a prezentat noua identitate vizuală a festivalului. Evenimentul se va desfășura la București, între 18 și 27 octombrie 2019.

Producătorii Festivalului Național de Teatru sunt: UNITER – Uniunea Teatrală din România, ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București, Teatrul Național „I.L. Caragiale” din București.

Este cea de-a opta participare a Teatrului Național Târgu-Mureș cu ambele Companii la Festivalul Național de Teatru – cel mai prestigios eveniment teatral desfășurat la București și, care, reușește în programul său cele mai importante producții teatrale ale stagiunii 2018-2019.

Articolul precedentMureș: Eliminați de la BAC, din cauza telefonului mobil
Articolul următorÎN WEEK-END: Mașinile de epocă vin pe Transilvania Motor Ring