Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Sighișoara au identificat trei tineri, bănuiți de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie calificată. Cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore.

În fapt, din cercetările efectuate de poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Sighișoara, a reieşit faptul că la data de 09 iulie a.c., în jurul orei 03.30, un bărbat, de 43 de ani, din Sighișoara, în timp ce se afla pe raza municipiului, pe malul râului Târnava, ar fi fost deposedat prin întrebuinţarea de acte de violenţă, de către trei persoane, de suma de 30 de lei, precum și de un telefon mobil.

În urma activităţilor investigativ-operative desfășurate de polițiști, au fost identificați doi tineri, de 26, respectiv 17 ani, din comuna Albești, precum și o tânără, de 17 ani, din municipiul Sighișoara, bănuiți de comiterea faptei.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ 800 de lei, acesta fiind recuperat integral și predat persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat, în cursul zilei de 09 iulie a.c., faţă de cei în cauză, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighișoara.

Articolul precedent100% TU DECIZI! Mihai Fifor, pesedistul bun la toate ministerele: șef la Apărare, Economie, Interne și chiar premier!
Articolul următorPoliţia vrea scoaterea maşinilor cu volan pe dreapta din trafic. Şoferii acestor vehicule, vinovaţi în 24 din 25 de accidente