Începând cu data de 1 septembrie, căsătoriile vor fi oficiate în atmosfera unei noi locații, amenajată în Cetatea Medievală din Tîrgu Mureş.
Lucrările începute în urmă cu mai multe săptămâni au redefinit corpul în care de acum înainte va funcţiona Starea civilă. Predominant aurie, cu 12 candelabre somptuoase, cu mobilier şi o parte din obiecte de decor recondiţionate, noua Casă a Căsătoriilor din Tîrgu Mureş este împărţită în trei compartimente principale, un coridor de intrare, două camere de ceremonii şi o alta în care mirii pot fi felicitaţi.
Evenimentele de la starea civilă vor fi urmărite de către toţi invitaţii aflaţi în încăpere, cu ajutorul ecranelor amplasate strategic.
Noua Casă a căsătoriilor păstrează tradiţia: pentru ca miresele să nu se întâlnească, există o cale de acces în interior dinspre Biserică şi una de ieşire, pe aleea principală din Cetate.
A fost amenajată şi o alee pietonală care duce de la intrarea în Cetate la Casa Căsătoriilor. Primii norocoşi care vor semna certificatul în sediul medieval sunt programaţi în data de 1 septembrie, de la ora 9,45.
Articolul precedentAccident la ieșirea din Reghin, spre Gurghiu
Articolul următorProiectul de dezvoltare pe termen lung a Aeroportului din Tîrgu Mureș aprobat de consilieri