În 12 octombrie, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 12 Luduş au oprit în trafic, pe raza comunei Aţintiş, un autoturism condus de un bărbat, din Luduş, căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

În 13 octombrie, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Reghin au oprit în trafic, pe strada Petru Maior din localitate, un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Tot în 13 octombrie, polițiști din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 13 Zau de Cîmpie au oprit în trafic, pe DJ 154C, pe raza localităţii Zau de Cîmpie, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din localitate, căruia, în urma testării cu etilotestul, i-a rezultat o valoare de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

În 14 octombrie, la ora 07:59, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Tîrgu Mureş au oprit în trafic, pe strada Înfrăţirii din Tîrgu Mureş, un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din localitate, căruia, în urma testării cu etilotestul, i-a rezultat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Articolul precedentDuminică neagră pe șoselele din Mureș
Articolul următor25 de companii vă așteaptă la Târgul de Cariere Mureș