La data de 31 iulie a.c., în jurul orei 19.30, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 8 Petelea au oprit pentru control, în trafic, pe D.J.153C, în localitatea Ibănești Pădure, un ansamblu de vehicule, condus de un bărbat, de 32 de ani, din localitatea Reghin.

Din documentele prezentate de către conducătorul auto a rezultat că acesta transporta cantitatea de 18,58 metri cubi lemn rotund molid foc.

În urma controlului a fost identificată cantitatea de 4,64 mc de material lemnos din aceeaşi specie, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente justificative.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional, conform Legii 171/2010, iar cantitatea de 4,64 mc material lemnos a fost confiscată şi predată în custodia Ocolului Silvic Reghin.

#La data de 31 iulie a.c., în jurul orei 12.00, poliţişti din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.7 Deda, au oprit pentru control, în trafic, pe DJ 154 A, în comuna Ruşii Munţi, o autoutilitară condusă de un tânăr, de 28 ani, din comuna Ibănești, care transporta cantitatea de aproape 3 mc cherestea rășinoase și cantitatea de aproape 4 mc grinzi rășinoase, fără documente de proveniență.

Tânărul a fost sancţionat contravenţional, conform Legii 171/2010, iar cantitatea de aproape 7 mc material lemnos a fost confiscată şi predată în custodia Ocolului Silvic Răstolița.

Articolul precedentSerie de accidente fatale în județul Mureș. Alcoolul, cauza multora dintre acestea
Articolul următorRecomandările Poliției, pentru circulația pe carosabil umed