Trei bărbați din județul Mureș au fost duși marți la pușcărie, după ce au fost condamnați la pedepse cu executare. Unul dintre aceștia a fost condamnat pentru infracțiuni cu violență, printre care și viol.

 

Potrivit IPJ Mureș, poliţişti din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Gornești au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Curtea de Apel Târgu Mureș, privind un bărbat de 37 de ani din Sângeorgiu de Mureș, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani și 2 luni, pentru săvârșirea de infracțiuni comise pe teritoriul Italiei.

În aceeași zi, poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Deda au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Reghin, privind un bărbat de 51 de ani din comuna Deda, care a fost condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 7 ani și 10 luni, pentru săvârşirea infracţiunilor de viol, lovirea sau alte violențe, furt și tâlhărie.

Tot pe 16 februarie, poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.14 Ghindari au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Târgu Mureș, privind un bărbat de 41 de ani din comuna Sărățeni. Acesta a fost condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 9 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Persoanele în cauză au fost escortate şi încarcerate în Penitenciarul Târgu Mureş.    

 

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentCoronavirus, cifrele zile: 62 decese şi 2.815 cazuri noi | RAPORT complet
Articolul următorReacțiile adverse la vaccinul anti-Covid, mai ales la femei. Ce spune Valeriu Gheorghiță, coodonatorul campaniei naţionale de vaccinare antiCovid