Trei tineri cu vârste între 15 și 22 de ani, care ar fi pătruns prin efracție într-un depozit al unei firme din comuna Sânpaul, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, sunt cercetați de polițiști pentru furt calificat. Unul dintre cei trei a fost reținut, joi, pentru 24 de ore.

 

Polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Ungheni, în urma activităților desfășurate, au identificat, joi, trei tineri cu vârste cuprinse între 15 și 22 de ani, toți din comuna Sânpaul, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, din cercetările efectuate, a reieșit faptul că, la data de 26 august, cei în cauză ar fi pătruns prin efracție, într-un depozit de pe raza comunei Sânpaul, aparținând unei societăți comerciale, de unde ar fi sustras mai multe bunuri.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ 1.000 de lei, acesta fiind recuparat în totalitate.

În baza probatoriului administrat,  tânărul de 22 de ani a fost reținut, joi, pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș.

 

Articolul precedentNegulescu aruncă BOMBA: Cum a încercat Blejnar să scape de condamnare | Portocală: ”Mi-au propus 500.000 euro” – VEZI LIVE
Articolul următorBilanț CoVid-19, 29 august: 1.365 infectați, 332 vindecați, 32 decedați, 490 internați în ATI! Vezi situația din județul tău