În ultimele 24 de ore, peste 300 de polițiști au executat peste 400 de misiuni specifice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

A fost verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a peste 2380 de persoane, în peste 730 de locații și au fost supuse controalelor peste 130 de societăți comerciale pentru a se asigura suspendarea activității.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 296 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 797.000 de lei, pentru nerespectarea interdicțiilor impuse pe timpul stării de urgență.

Totodată, o persoană a fost mutată din izolare la domiciliu în carantină instituționalizată, ca urmare a nerespectării prevederilor legale incidente.

Exemplu: Polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 4 Ungheni au depistat ieri, 5 aprilie, pe raza localității Cristești, un bărbat de 29 de ani, din localitate, care nu a respectat măsura izolării la domiciliu. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 lei și a fost plasat în carantină instituționalizată.

Au fost controlate în trafic peste 925 de autovehicule și legitimate peste 1876 de persoane.

Articolul precedentAl patrulea deces din județul Mureș, al unei persoane infectate cu SARS-CoV-2
Articolul următor56 de cazuri confirmate în județul Mureș și 174 de persoane internate, cu suspuciune de coronavirus