Aseară, profesorul universitar doctor Cornel Sigmirean a fost distins cu Premiul „Emil Dandea”, în cadrul celei de-a 22-a ediții a Balului Liberal, organizat de PNL Mureș. Distincția a fost înmânată de Preşedintele Partiduui Național Liberal, Ludovic Orban și de liderul liberalilor mureșeni, senatorul Cristian Chirteș.

În 2017, Partidul Național Liberal Mureș readucea în prim plan figura politică și administrativă a uneia dintre cele mai importante personalități ale județului Mureș, considerat unul din inițiatorii modernizării municipiului Tîrgu Mureș. În semn de respect pentru numele marelui om politic și de administrație, începând de anul trecut, PNL Mureș  acordă, la fiecare ediție a Balului Liberal, Premiul „Emil Dandea”.

Distincția se acordă în semn de recunoaștere, pentru întreaga activitate profesională.

În 2017, prima personalitate mureșeană distinsă cu premiul “Dandea” a fost academicianul profesor universitar doctor Horațiu Suciu, şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Urgenţă şi Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu-Mureş.

PNL Mureș păstrează tradiția și ediția 2018 a distincției „Emil Dandea” l-a onorat, în semn de respect și recunoaștere pentru întreaga activitate profesională, pe profesorul universitar doctor, și preşedinte al Institutului de Ştiinţe Socio-Umane „Gheorghe Şincai” al Academiei Române, Cornel Sigmirean.

Articolul precedentERASMUS+, în acorduri internaționale semnate la Tîrgu Mureș
Articolul următorVIDEO: Autocar din Tîrgu Mureș răsturnat în județul Olt