Oamenii legii din Zalău au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 22 de ani, din județul Mureș, bănuit de comiterea infracțiunii de conducere fără permis.

Mai exact ieri, la ora 23:50, polițiștii Biroului de Ordine Publică au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism care circula pe strada Corneliu Coposu din municipiul Zalău. Șoferul a oprit vehiculul, însă la apropierea polițistului de mașină, acesta și-a continuat deplasarea. 

Polițiștii au pornit în urmărirea lui, fiind interceptat în scurt timp pe strada Merilor. 

Verificările efectuate de polițiști au stabilit că șoferul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

De asemenea, a fost transportat la spital de către polițiștii Biroului Rutier pentru recoltare de probe biologice. 

În baza ordonanței de reținere emisă de ofițeri din cadrul Poliției Municipiului Zalău, tânărul a fost reținut, fiind depus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj.

Astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea luării unei măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările pentru probarea și documentarea întregii activități infracționale.

Sursa: Realitatea de Salaj

Articolul precedentPoliţia de Frontieră: 9.065 cetăţeni ucraineni au intrat sâmbătă în România, în creştere faţă de ziua precedentă
Articolul următorBobby Păunescu: „Alegerile în România, controlate de un tip pe față prorus, îl susține pe Kuzmin al Rusiei. Cei din Parlament sunt servitori”