Pompierii mureșeni au dat dovadă de un profesionalism deosebit la intervenția de noaptea trecută, la incendiul de la Queen Pub, din Complexul Week-end. În momentul sosirii la locul evenimentului, incendiul cuprinsese întreaga clădire, construită din lemn.

Pericolul a fost major, din cauza faptului că alimentarea cu gaz nu a putut fi oprită. Gazul a îngreunat operațiunile de localizare și stingere, existând totodată și pericolul unei explozii. În paralel, pompierii mureșeni au creat dispozitive de protecție a clădirilor învecinate.

ISU Mureș a luptat cu focul mai multe ore, până s-a s-a reușit lichidarea ultimelor focare ale incendiului. Din fericire, nu au existat victime iar incendiul nu s-a propagat la celelalte clădiri.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

După miezul nopții de sâmbătă spre duminică, într-unul din cele mai cunoscute locuri de agrement din Transilvania – Complexul Week-end din Târgu Mureș, a izbucnit un incendiu de proporții la terasa restaurantului Queen Pub.

Au ars restaurantul și terasa acestuia, pe o suprafață de aproximativ 200 de metri.

La ora 2:17, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Mureș a transmis că incendiul a fost lichidat. Nu s-au înregistrat victime.

ISU Mureș a anunțat inițial, la ora 00:32 că la fața locului s-au deplasat trei autospeciale. Martorii oculari ne-au informat că, între timp, numărul mașinilor de intervenție a fost suplimentat.

În jurul orei 00:45, a fost întreruptă furnizarea curentului electric în tot Complexul Week-end.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției, Jandarmeriei, Companiei Electrica și Poliției Locale.

video, pentru realitateademures.net: Henn Attila

 

Articolul precedentVIDEO. INCENDIU DE PROPORȚII ÎN „WEEK-END”. A ARS QUEEN PUB!
Articolul următorPrimăria municipiului Târgu Mureș afirmă că orașul este terorizat