Fostul premier Viorica Dăncilă a declarat, în exclusivitate la „Legile Puterii”, că a fost trădată de colegii din PSD atât pentru a pierde șefia Guvernului, cât și alegerile prezidențiale. Revenită în politică în fruntea partidului NOI (Națiune Oameni Împreună), Dăncilă a mai afirmat că știa ce i se pregătește, dar n-a vrut să trădeze așteptările oamenilor care și-au pus încrederea în ea.

„Viorica Dăncilă nu a trădat pe nimeni, dar ea a fost trădată în propriul partid și așa a pierdut guvernarea, nu pot acuza pentru asta PNL sau alte partide. Trădarea a fost în partid, s-a văzut când am avut moțiunea de cenzură, dar și la alegerile prezidențiale, când am fost sabotată și de lipsa de implicare din partid. 

Știam despre această trădare, am fost informată, dar am preferat să merg înainte, erau atâția oameni care și-au pus speranța în mine, erau atâtea femei care au crezut în mine, eram prima femeie care a ajuns în turul 2 la prezidențiale,” a afirmat în exclusivitate la „Legile Puterii”, fostul premier Viorica Dăncilă.

Ea a precizat că nu-l poate acuza pe Liviu Dragnea că ar fi trădat-o, pentru că uneltirile care au dus la debarcarea ei din fruntea guvernului au pornit după ce Dragnea nu mai era în fruntea PSD. 

„Pentru mine, onoarea promisiunilor din programul de guvernare a fost o datorie față de popor, eu nu am lucrat la program, dar a fost unul foarte bun, iar când am plecat, 80% din program era transpus în practică”, a mai afirmat Dăncilă, revenită pe scena politică în fruntea partidului NOI (Națiune Oameni Împreună).

CITEȘTE ȘI: „Legile Puterii” | Dăncilă, despre guvernul pe care l-a condus: N-a fost perfect, dar a fost eficient

Articolul precedentCulisele Statului Paralel | Acuzații: Accesul serviciilor la datele românilor. Controverse uriașe în jurul „Cloud-ului guvernamental”
Articolul următorLegile Puterii | Viorica Dăncilă: Când începem extragerea gazelor din Marea Neagră, să acoperim necesarul României și restul să meargă pe piața liberă