Biroul Permanent Judeţean al PSD Mureș a decis astăzi susţinerea lui Liviu Dragnea.

„Toţi participanţii la şedinţă au hotărât susţinerea preşedintelui Liviu Dragnea la conducerea PSD. Au fost prezenţi 12 dintre cei 16 membri ai Biroului Permanent Judeţean al PSD Mureş şi toţi primarii. Decizia a fost luată în unanimitate, toţi au trimis un mesaj de unitate. Fiecare şi-a spus punctul de vedere şi în cele din urmă toţi au spus că Dragnea a adus partidul la acest scor şi a făcut posibilă această creştere de salarii şi tot ce s-a făcut pentru români şi el trebuie să meargă mai departe”, a declarat președintele PSD Mureș, Vasile Gliga.

Surse din interiorul PSD Mureș au declarat pentru realitateademures.net că, în cazul în care dezbaterile din ședința CEX de mâine se vor îndrepta înspre un vot împotriva lui Dragnea, președintele Vasile Gliga are mandat să anunțe în momentul imediat următor schimbarea poziției organizației Mureș.

Nu este lipsit de interes, în contextul dezbaterilor din această după amiază, că PSD Mureș a obținut tot astăzi, prin renegociere, postul de prefect de Mureș, în persoana lui Mircea Dușa. 

“La nivelul liderilor naționali, când s-a negociat cu ALDE, nu s-a ţinut cont că de fapt, corect şi de drept ar fi trebuit la Mureș ca subprefectul să fie maghiar. Când s-a negociat la nivel naţional, s-a cedat Mureşul către ALDE, deoarece s-a crezut că noi, PSD, avem subprefect. Apoi, s-a vorbit despre o renegociere, lucru care s-a şi întâmplat, astfel încât Călin Popescu Tăriceanu a înţeles situaţia”, a declarat acum câteva zile Vasile Gliga. 

Articolul precedentMircea Dușa, noul prefect al județului Mureș
Articolul următorMureș: Evenimente rutiere grave. Accident mortal în Sighișoara