Vremea în data de 23 mai vine cu temperaturi mai mari decât media perioadei, însă și cu fenomene extreme.

Vremea astăzi va fi ușor mai caldă decât în mod normal pentru această dată. La fel ca ieri însă, aversele vor fi de interes în zona Banatului, în Crișana, Oltenia, Dobrogea, precum și în estul Munteniei și la munte. Așadar, în aceste zone instabilitatea atmosferică se va manifesta prin ploi de scurtă durată care vor avea și caracter torențial,  descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Atenție!…Temporar vor fi condiții de grindină și vijelii! În ceea ce privește regimul termic, temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 28 de grade. 

Ziua de astăzi în Capitală ne aduce o vreme caldă și soare. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade.  La munte cerul va fi variabil, iar după-amiaza și seara se adună norii și o să plouă. Și aici meteorologii anunță descărcări electrice, vânt puternic și condiții de grindină. 

La mare vremea va fi schimbătoare. După-amiaza și în prima parte a nopții este posibil să plouă. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare ziua. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 22 de grade, iar
temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 18 și 20 de grade.

Articolul precedentTVA de 5% pentru produsele destinate copiilor. Propunerea a trecut de Senat
Articolul următorSchimbare importantă la Netflix – Va fi introdusă o nouă funcție