Vremea rea a provocat probleme la circulația trenurilor pe ruta Gheorgheni – Izvorul Mureșului. Mai multe trenuri înregistrază întârzieri uriașe.

CFR Călători informează că, în noaptea de miercuri spre joi, condițiile meteorologice nefavorabile din zonele Gheorgheni – Izvorul Mureșului au afectat infrastructura feroviară și au determinat oprirea temporară a circulației. Trenurile CFR Călători au avut întârzieri de la 30 la peste 360 de minute.

Potrivit unui comunicat de presă trimis joi dimineața de CFR, s-au înregistrat lipsă de tensiune în linia de contact sau căderi de copaci care au împiedicat circulația trenurilor.

În această dimineață, următoarele garnituri aveau întârzieri: 

IRN 12406, Brașov – Valea lui Mihai – 281 minute.
IRN 1941, Satu Mare – Mangalia – 376 minute.
R 1942, Mangalia – Satu Mare – 300 minute.
IRN 1642, Baia Mare – București – 300 minute.
IRN 1641, București – Baia Mare – 300 minute.

„Aceste deranjamente vor afecta circulația trenurilor la nivelul întregii rețele, fiind necesare ajustări ale orelor normale de circulație pentru a asigura legăturile la destinația finală pentru toți pasagerii trenurilor întârziate. Circulația în zonele afectate se va desfășura în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA. Detalii despre situația circulației pot fi solicitate la managerul infrastructurii feroviare – CFR SA, cel care organizează și dirijează circulația tuturor trenurilor pe calea ferată”, a mai transmis compania.

CFR Călători a pus la dispoziția managerului de infrastructură – CFR SA, tracțiune diesel, după producerea deranjamentelor.

Articolul precedentNATO sporeşte supravegherea în Marea Neagră! Stoltenberg: „Rămânem pregătiţi să apărăm fiecare centimetru de teritoriu aliat de orice agresiune”
Articolul următorPensiile se vor majora! Sunt două variante de lucru – ANUNȚUL ministrului Muncii