Vremea în data de 11 iunie rămâne instabilă în aproape toată țara.

 Astăzi meteorologii anunță o vreme schimbătoare și mai rece decât în zilele precedente. Vor fi înnorări accentuate și averse sub formă de ploaie însoțite de descărcări electrice, vânt puternic și pe alocuri grindină. Ploile ce vor cădea astăzi în toată țara au caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor strânge cantități însemnate de apă, aproximativ 15-25 litri/mp.Vântul va avea unele intensificări, în special în regiunile vestice și în zonele montane înalte, iar pe timpul nopții și in cele estice.Temperaturile maxime de astăzi se vor încadra între 30 și 21 grade, cele mai ridicate temperaturi fiind înregistrate în Banat.

In capitala, vreme va fi instabilă, cu un cer predominant înnorat. Se vor semnala ploi însemnate cantitativ însoțite de descărcări electrice și vânt care va sufla slab până la moderat. Maxima zilei va atinge doar 24 grade Celsius

La munte, Vremea va fi în general instabila. Vor fi perioade cu înnorari accentuate, ploi torenţial, descarcari electrice și grindina. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificari. Valorile termice nu vor varia semnificativ față de ziua anterioara.

La mare, Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 şi 24 de grade. Cerul va fi acoperit de nori şi vor fi ploi până spre dupa-amiază. Vântul va sufla cu putere pe timpul nopții cu rafale de 40 -50 km/h dar și în timpul ploilor.

Articolul precedentDe ce nu a fost doborât avionul intrat ILEGAL în România – Dezvăluiri exclusive de la piloții care l-au escortat
Articolul următorFemeie împuşcată în picior de un tânăr de 16 ani