La data de 26 august a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureş au fost angrenați în activitățile de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică.

Astfel, pe parcursul zilei trecute, aceştia au intervenit la 100 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate peste 110  sancţiuni contravenţionale pentru ilegalitățile depistate și au fost constatate peste 20 de infracțiuni.

În perioada menţionată, poliţiştii au acționat, la nivel judeţean, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

S-a intervenit la 100 de evenimente, dintre care 92 au fost sesizate prin 112.

În urma activităților, au fost constatate 23 de infracţiuni, 4 persoane fiind surprinse în flagrant delict, în cauzele instrumentate au fost dispuse 2 măsuri preventive, fiind depistată o persoană urmărită la nivel naţional.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 115 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 43.165 de lei.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Române, poliţiştii rutieri desfăşurând activităţi pentru creşterea siguranţei în trafic.

Astfel, au fost reținute 12 permise de conducere și au fost retrase 2 de certificate de înmatriculare.

Articolul precedentExperiență unică pentru copiii internați la Clinica de Hemato Oncologie Pediatrică
Articolul următorNaivitate? La 40 de ani, conducea fără permis