Urmare a unei avarii la sistemul de transport al gazelor naturale al Transgaz, compania Delgaz Grid a fost nevoită să sisteze astăzi alimentarea cu gaze naturale în localităţile:Tâmpa; Miercurea Nirajului; Adrianu Mic; Adrianu Mare; Dumitreşti; Şardu Nirajului; Lăureni; Găleşti; Sânvăsii; Bolintineni; Maiad; Gălăţeni; Păsăreni; Murgeşti; Roteni; Văleni; Troiţa; Bedeni; Sântana Nirajului şi Sânandrei.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale s-a făcut în mod treptat pentru toţi locuitorii afectaţi, în funcţie de prezenţa acestora la domiciliu. Echipele companiei Delgaz Grid au fost suplimentate pentru a putea alimenta consumatorii în cel mai scurt timp posibil.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon:

0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Articolul precedentReacții la vizita ministrului-demisionar Lucian Șova: „Autostrada de 6 minute”
Articolul următorDescoperire de senzație în județul Mureș!