290 de patrule de poliție au acționat de Crăciun și în zilele premergătoare Sărbătorii Nașterii Domnului, pentru siguranța comunității. În perioada 22-26 decembrie, au fost constatate 90 de infracțiuni, au fost aplicate peste 360 de amenzi și 50 de șoferi au rămas temporar fără permis de conducere, înregistrându-se 4 accidente rutiere, soldate cu 6 persoane rănite grav. 

În perioada menţionată, poliţiştii din Mureș au acționat zilnic, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Structurile de poliție au intervenit la peste 330 de evenimente, dintre care cele mai multe au fost sesizate prin SNUAU 112.

În urma activităților, au fost constatate 90 de infracţiuni, 16 autori fiind prinși în flagrant delict. De asemenea, polițiștii au depistat o persoană urmărită național.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 365 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 91 au fost pentru încălcarea normelor de convieţuire socială. Valoarea sancțiunilor contravenționale este de peste 132.900 de lei.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Române.

Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 22 deinfracțiuni la regimul rutier.

Au fost aplicate peste 250 de sancţiuni contravenţionale la O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

50 de conducători auto s-au ales cu permisele de conducere reținute, dintre care 10 pentru consum de alcool.

Activităţile au fost desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Articolul precedentCentura PRO Intercontinentală la kick boxing este la Tîrgu Mureș!
Articolul următorMUREȘ, 2018: RETROSPECTIVA