Liga Studenților din Tîrgu Mureș organizează, în perioada 10-14 octombrie 2018, ediția cu numărul 18 a festivalului cultural, artistic și sportiv Medifun, care se va desfășura pe malul râului Mureș (zona complexului Weekend).

Evenimentul include două componente: de concurs și de festival. 

Echipele vor concura în domenii precum: sport, creație, logică, interpretare etc., la final una singură fiind desemnată câștigătoare.

În același timp, peste zece artiști naționali și internaționali vor urca pe scenă și vor performa în cele cinci zile de festival. 

Printre aceștia sunt Vița de Vie, Șuie Paparude, CTC (DOC, Deliric, Vlad Dobrescu), Fără Zahăr, Gojira Planeth,  DWLS, DJ Sauce, HEFE, Ma:tei, ANTENNA, Brody Dr. Panda, DOBIX, KUKI, PARTY DJs.

Organizatorii promit amintiri care nu pot fi înlocuite de nicio altă experiență și cinci zile de distracție studențească în cel mai original și unic mod posibil.

Biletele se pot achiziționa online pe site-ul www.iabilet.ro, de la sediul Ligii Studenților din Tîrgu Mureș, din cadrul UMFST Tîrgu Mureș (holul central) sau în zilele festivalului, la intrare.

Articolul precedentSpitalul Clinic Județean Mureș, odiseea continuă. Sîmpălean poate reveni la conducere.
Articolul următorModificare în programul trenului Tîrgu Mureș-București