Consiliul Local municipal Tîrgu Mureș a fost convocat, prin Dispoziţia Primarului, în şedinţa ordinară, joi, 25 octombrie 2018.

Printre proiectele de hotărări aflate pe ordinea de zi, se află schimbarea denumirii străzii „30 Decembrie” în strada „Regele Mihai” și modificarea denumirii străzii Toplița, în strada Martin Luther utca.

În ședința de Consiliu se va discuta și finanţarea din bugetul local a indemnizaţiei în valută pentru o delegaţie din partea Municipiului și a Consiliului Local Tîrgu Mureş în vederea deplasării la Budapesta, în perioada 8 – 12 noiembrie 2018.

Și mai interesant este de urmărit votul consilierilor la proiectul de hotărâre privind deplasarea unei delegații la Kusadasi/Turcia, în perioada 26-31 octombrie 2018.

Joi se va vota, de asemnea, desființarea stației de taxi ”Palatul Culturii” și înființarea unei stații de autobuz pentru curse regulate către Aeroportul International Tîrgu Mureș.

Sunt de urmărit și dezbaterile privind eliminarea taxei pentru apele pluviale în municipiul Tîrgu Mureş, dar și viziunea consilierilor locali, privind achiziționarea de material didactic pentru gimnaziile și liceele din Tîrgu Mureș. 

Articolul precedentReacție a PNL Mureș după anunțul Comisiei de la Veneția
Articolul următorConcurs la Avocatul Poporului, în Mureș