Polițiștii anticorupție ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Mureş au finalizat cercetările, iar procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş a întocmit rechizitoriul, prin care a dispus trimiterea în judecată a unei persoane, inculpată pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită și agresiune sexuală.

Astfel, la data de 28 aprilie, ofițerii de poliție judiciară ai D.G.A. – Serviciul Județean Anticorupție Mureș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, au prins în flagrant un bărbat care a oferit drept mită unui agent de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Mureș – Secția Rurală nr. 1 Gornești – Postul de Poliție Sîngeorgiu de Mureș suma de 500 de euro, pentru a nu lua măsurile legale într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală.

Agentul de poliție a formulat un denunț, în care sesiza faptul că persoana în cauză i-a promis o sumă de bani în scopul menționat.

Ca urmare a denunțului formulat, ofițerii S.J.A. Mureș, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, au organizat acțiunea de prindere în flagrant, ocazie cu care inculpatul, în vârstă de 48 de ani, a fost prins în timp ce oferea agentului de poliție denunțător suma de 500 de euro.

Sursa: Realitatea de Mures

Articolul precedentFOTO | Amplu incendiu de vegetaţie în judeţul Mureş! Ard 7 hectare
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL. Vaccinul-vedetă al comunismului revine pe piață. Polidin ar putea ajuta și la tratarea Covid-19