La data de 13 septembrie, ora 17.00, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Gorneşti au fost sesizați de către o femeie, de 28 de ani, despre faptul că un bărbat de 48 de ani, soţul acesteia, a încălcat ordinul de protecţie provizoriu emis împotriva sa în urmă cu două zile şi a ameninţat-o cu acte de violenţă.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că în data de 11 septembrie a.c. polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Gorneşti au emis un ordin de protective provizoriu, pe o perioadă de 5 zile, împotriva unui bărbat, de 48 de ani, din comuna Sângeorgiu de Mureş, prin care acesta a fost evacuat din imobilul situat în aceeaşi localitate, în care locuia împreună cu soţia sa, în vârstă de 28 de ani şi cu fiica lor minoră, deoarece în data de 10 septembrie a.c., pe fondul consumului de alcool şi a unor discuţii contradictorii şi-a ameninţat şi agresat fizic soţia.

Întrucât, în urma verificărilor, s-a stabilit că la data de 13 septembrie a.c.,  în jurul orei 14,00, bărbatul de 48 de ani a încălcat ordinul de protecţie emis împotriva sa, apropiindu-se la mai puţin de 5 metri de soţia sa şi adresându-i ameninţări acesteia, poliţiştii au dispus faţă de bărbat, măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi încălcarea ordinului de protecţie de către persoana împotriva căreia a fost emis.

Articolul precedentAproape 18.000 de mureșeni, fără acte de identitate valabile
Articolul următorFalsificatori de bani din Cluj, prinși de polițiștii și procurorii mureșeni