Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Sighişoara au reţinut, pentru 24 de ore, un tânăr bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt.

La data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 14.15, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Sighişoara  au fost sesizaţi să se deplaseze la o societate comercială de pe raza localităţii, unde se reclamă un furt.

La faţa locului, aceştia au identificat un tânăr, de 23 ani, din Sighişoara, iar în urma cercetărilor a rezultat faptul că acesta ar fi intrat în incinta unui magazin, de unde ar fi sustras un parfum, pe care l-ar fi introdus în buzunarul hainei, iar ulterior ar fi trecut de casele de marcat, fără a achita contravaloarea produsului.

Prejudiciul cauzat este 129 de lei, acesta fiind recuperat în totalitate.

Totodată, tânărul în cauză este bănuit că ar fi comis mai multe fapte de furt, din societăţi comerciale de pe raza municipiului Sighişoara , astfel că la aceeaşi dată, faţă de acesta, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighişoara.

Articolul precedentPRINS CU DRUG TEST: Reghinean de 19 ani, reținut pentru consum de substanțe psihoactive
Articolul următorMuncitor prins până la brâu sub dărâmături, în Centrul Târgu Mureșului