A încetat din viață Ioan Costea, președintele Comitetului Reprezentativ al părinților din Colegiul Național ”Unirea”, definit de apropiați ca un om demn, altruist, patriot, credincios, însetat de adevăr, dreptate și iubitor de familie.

Profesoara Andrea Ban își însoțește mesajul de condolenațe cu următoarele cuvinte: <<Am sperat, ne-am rugat pentru sănătate, dar moartea a biruit. A biruit un om cu coloană vertebrală, care ne-a insuflat valorile vieții. O rugăciune, o floare, recunoștință veșnică și omagiu de cinstire, este tot ce-i mai putem oferi acum, la trecerea în neființă, domnului Costea Ioan, președinte al Comitetului Reprezentativ al părinților din Colegiul Național ”Unirea”.>>

În numele profesorilor și al părinților, profesoara Andreea Ban mai scrie că “Nu a plecat dintre noi doar un om, ci un părinte devotat al cărui model va rămâne mereu printre noi si ne va călăuzi de acum înainte în același mod, binevoitor și dedicat, exact ca și până acum. Ne-am dori să-l întâlnim pe coridoarele școlii, în excursii, la festivități și evenimente ale școlii, unde era omniprezent, susținând cauza dreaptă a uniriștilor.”

Articolul precedentSâmbătă grea pentru salvatori: Accident la Sărmașu și incendiu la Grebenișu de Câmpie
Articolul următorAsfaltarea aleii de acces către SMURD: Poziția lui Claudiu Maior și replica lui Ervin Molnar