Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Mureş au finalizat cercetările, iar procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş a întocmit rechizitoriul prin care a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate, a unui inculpat, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

În fapt, în data de 8.12.2018, un agent de poliţie din cadrul unei secţii de poliţie rurală aparţinând I.P.J. Mureş, a formulat un denunţ la sediul D.G.A.- Serviciul Judeţean Anticorupţie Mureş, din care reieşea faptul că, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu, inculpatul i-a promis remiterea sumei de 2000 de euro pentru ca, prin încălcarea atribuţiilor de serviciu, să facă posibilă absolvirea de răspundere penală.

Inculpatul era cercetat într-un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Denunţul a fost înaintat de îndată unităţii de parchet competente, iar în baza ordonanţelor de delegare emise de către procurorul de caz, lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Mureş au efectuat mai multe acte procedurale în vederea administrării probatoriului în cauză.

Dosarul a fost înaintat spre judecare Tribunalului Mureş.

Articolul precedentMIERCURI: Se sistează apa, în Târgu Mureș și Sântana de Mureș
Articolul următorÎNCHISOARE DE PÂNĂ LA TREI ANI! A ucis un câine și l-a fotografiat, agățat de gard