O femeie și-a pierdut viața în această dimineață, după ce mașina în care se afla a fost lovită de un tren, în localitatea mureșeană Rastolița. 

 

 

 În această dimineață, în jurul orei 05:40, accident feroviar produs între un un tren și un autoturism pe raza localității Răstolița. La locul accidentului au intervenit pompierii militari de la Punctul de Lucru Deda, ambulanța SMURD Deda și elicopterul SMURD.

Odată ajunși la locul intervenției, pompierii au constatat că în urma impactului, în autoturism a rămas încarcerată o persoană de sex feminin, în vârstă de 48 de ani.

„Victima, inconștientă, a fost extrasă de către pompierii militari și predată echipajelor SMURD aflate la locul intervenției. Aceștia au trecut imediat la aplicarea manevrelor de resuscitare. Din nefericire, în urma eforturilor depuse de către echipajele medicale, iar după mai bine de 50 de minute de luptă în încercarea de a-i restabili pulsul, victima a fost declarată decedată de către medicul aflat la fața locului”, a transmis Dan Petru Daniel, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.  
Pe toată durata intervenției, traficul feroviar a fost blocat.

 

„În această dimineață, la trecerea la nivel cu calea ferată în localitatea Răstolița, un tren, ce circula pe relația Toplița-Deda, a acroșat un autoturism. 

Conducătoarea auto, o femeie, de 48 de ani, a decedat. 

În cauză, polițiștii au deschis dosar penal, pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul”, a transmis Aurica Sabău, purtătorul de cuvânt al IPJ Mureș.

 

ImagineImagineImagine

 

Sursa: Realitatea de Mures