Astăzi, în jurul orei 16.00, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr.4 Ungheni, care desfășurau activități specifice de asigurare si menținere a ordinii si liniștii publice în cadrul manifestării organizate cu ocazia Zilelor comunei Cristesti, s-au sesizat din oficiu cu privire la un incident produs în incinta festivalului, în urma caruia o minora de 10 ani a suferit vătămări corporale.

Astfel, din primele cercetari efectuate la fața locului, aceștia au constatat faptul că în timpul funcționării unui carusel, sistemul de prindere al unui scaun, în care se afla o minoră de 10 ani, din comuna Cristesti, s-ar fi rupt, aceasta căzând la pământ.
La fața locului a fost solicitat și un echipaj medical, minora fiind transportată la U.P.U. Tg Mures, în stare de conștientă, în vederea acordarii de îngrijiri medicale de specialitate.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii incidentului.
Articolul precedentLucrările din Târnăveni: 3 milioane de euro rămân în comunitatea locală
Articolul următorTârgu Mureș: 20 de cerșetori sancționați de Poliția Locală