Luni după amiază, în jurul orei 15.15, pe strada Calea Sighisoarei din municipiul Tîrgu Mureș, un bărbat, de 78 de ani, din Tîrgu Mureș, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns pe sensul opus ce circulație, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat, de 37 de ani, din Tîrgu Mureș.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto, de 78 de ani, precum și rănirea gravă a unei pasagere, de 80 de ani, din Tîrgu Mureș, aflată în autoturismul condus de acesta, care a fost transportată la unitatea spitalicească pentru acordare de îngrijiri medicale.
De asemenea, conducătorul auto, de 37 de ani, posibil rănit ușor, a solicitat transportul la spital în vederea efectuării de investigații medicale.
Din primele cercetări efectuate la fața locului, accidentul s-ar fi produs pe fondul pătrunderii pe sensul opus de circulație a conducătorului de 78 de ani, posibil din cauze medicale.
Cadavrul bărbatului decedat urmează a fi transportat la SML Tîrgu Mureș, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.
Traficul este blocat pe ambele sensuri de circulație, însă se circulă dirijat, pe variante ocolitoare.
În cauză polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii nefericitului incident.
Articolul precedentAcțiunea truck&bus, a Poliției Rutiere, în derulare și în județul Mureș
Articolul următorÎN WEEK-END: A 15-a ediție a Festivalului Văii Mureșului