Trei persoane au ajuns dumincă după-amiaza la spital, în urma unui accident rutier produs pe DN 13A, în localitatea Viforoasa. 

 

Astăzi, în jurul orei 16.30, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 13A, în localitatea Viforoasa, la km 7+800 m, s-a produs un accident rutier.

„La fața locului polițiștii au constatat faptul că o autoutilitară condusă de un bărbat de 53 de ani din comuna Fântânele și un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani din comuna Gănești, care circulau în același sens, în direcția Bălăușeri-Sovata, au intrat în coliziune. 

Ulterior, în urma impactului, autoturismul fost proiectat într-un alt autoturism parcat în afara părții carosabile.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a celor doi conducători auto, precum și a unei pasagere aflată în autoutilitara condusă de bărbatul de 53 de ani, toți fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto de 23 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar conducătorului auto de 53 de ani urmează a-i fi prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, întrucât nu s-a reușit testarea la fața locului.

Polițiștii efectuează cercetări în cadrul dosarului penal deschis în cauză, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și cauzelor producerii evenimentului rutier”, a transmis Emanuela Farcaș, purtătorul de cuvânt al IPJ Mureș.

Traficul se desfășoară alternativ, pe un sens de circulație, sub îndrumarea polițiștilor rutieri.

Sursa: Realitatea de Mures