În această dimineață, puțin după ora 4, Cosmin Romonți, un tânăr de 21 de ani din Reghin a ieșit dintr-un club, însoțit de două fete, cu vârste de 19, respectiv 13 ani. Au urcat în mașina lui Cosmin și după numai câteva minute aveau să plonjeze în Canalul Turbinei. 

Cele două fete au reușit să se autoevacueze, ajutate de martorii prezenți la accident și au primit primele îngrijiri medicale, după care au fost transportate la spital.

ISU Mureș informează că, la operațiunea de scoatere a lui Cosmin din Turbină, echipajul de scafandri a avut o intervenție dificilă, de aproximativ o oră, din cauza vizibilității reduse. Victima rămasă captivă în autoturism a fost predată echipajului medical sosit la fața locului, după care a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din Tîrgu Mureș, în stop cardio respirator. 

În jurul orei 11, medicii au anunțat decesul lui Cosmin.

Pe rețelele de socializare, prietenii lui Cosmin au postat zeci de mesaje de condoleanțe:

“Am fost împreună când eram mici, ne-am jucat împreună, aveam vise de viitor, nicioadată nu te-am văzut trist, erai vesel tot timpul. Dumnezeu să te odihnească în pace”

“Ultimele cuvinte din partea ta „ne vedem la un suc, ai grijă de tine”. Prieten, coleg de școală, colegi de bancă, nu am să uit acele momente in care mâncam împreună si mergeam la fotbal. Ne este greu să găsim cuvintele acum când ai plecat. Ai grijă de tine acolo unde ești”

“Nu cred ? Cosmin ! Nu cred !! De ce, de ce, de ce ai plecat???!!! Ziceai să ieșim când vii acasă, ai venit și nu am apucat să ne vedem ! Ne-ai lasat aici…Ai plecat așa de repede…”

“Cum de ai ajuns aici? Dă-mi mesaj și spune-mi că e Totul o glumă proastă. Ți-am spus când am plecat din școală să ai grijă de tine. De ce nu ai avut? Spune-mi, de ce nu ai avut?”

Articolul precedentTiti Aur și Mihai Leu, despre Transilvania Motor Ring
Articolul următorCum stă Partidul Realitatea în SONDAJE. Evoluţia spectaculoasă care dinamitează scena politică